Palvelut

SEKSUAALINEUVONTA

Seksuaalineuvonta on seksuaalisuuteen liittyvää keskustelua, neuvontaa, tiedon antamista ja ohjausta asiakkaan toiveita ja tarpeita kuunnellen. Yhdessä ammattilaisen kanssa etsitään, oivalletaan ja tavallisesti löydetään vastauksia asiakkaan kysymyksiin sekä muihin mietteisiin. Käyntikerrat ovat yleensä 1-5 kertaan asiasta riippuen. Etäterapia mahdollisuus Teamsin välityksellä.

SEKSUAALITERAPIA

Seksuaaliterapiassa käsitellään seksuaalisuuteen liittyviä asioita yleensä syvällisemmin kuin neuvonnassa ja tämän vuoksi se voi kestää yksittäisistä kerroista useamman käynnin terapiaprosessiin. Esille nousevia aiheita käsitellään keskustellen ja lisäksi apuna voidaan käyttää erilaisia menetelmiä ja harjoituksia. Vastaanotolla neuvoja/ terapeutti ja asiakas, eivät missään vaiheessa koskettele toisiaan. Terapeutilla on vaitiolovelvollisuus terveydenhuollon ammattilaisena. Etäterapia mahdollisuus Teamsin välityksellä.

LUONTO-, KÄVELY-, RETKITERAPIA

Luonnossa olemisella ja liikkumisella on monia positiivisia vaikutuksia. Luonnossa kulkeminen voi mm. rauhoittaa oloa, laskea verenpainetta, alentaa stressitasoja sekä kohentaa mielialaa. Vaikutukset toki ovat aina yksilöllisiä. Terapiakulma haluaa tarjota tähän mahdollisuuden. Terapiatapaamiset voidaan toteuttaa luonnossa kävellen tai retkeillen vastaanottotilan sijaan. Aina tietysti asiakkaan toiveiden mukaan. Myös terapiakoira Warre voi mahdollisuuksien mukaan liittyä seuraan asiakkaan niin halutessa.

TERAPIAKOIRA WARRE

Olen terapiakoira Warre ja asustelen allergiaperheessä. Olen rauhallinen aina silloin, kun minulla ei ole toimintaa tiedossa. Muulloin minua ei pysäytä mikään. Rakastan kaikenlaista rapsuttelua ja hipsuttelua. Tykkään käydä myös vähän pidemmillä lenkeillä. Olen aina valmiina lähtöön. Olen myös valmiina tulemaan vastaanotolle kuuntelemaan ja helpottamaan asiakkaan oloa tarvittaessa. HAU!