HEI

Olen Nina Kulmala ja istuskelen tässä Teijon kansallispuiston kalliolla ja katselen Matildanjärvelle. Tykkään vaeltaa ja retkeillä luonnossa. Se on myös yksi harrastuksistani. 

Koulutukseltani olen sairaanhoitaja. Työskentelen apteekissa, terapeuttina ja teen myös hoitotyötä. Asiakaspalvelu on lähellä sydäntäni. Tykkään tehdä työtä erilaisten ihmisten parissa. Ihmisten hyvinvointi on minulle tärkeää sekä se, että seksuaalioikeudet toteutuisivat jokaisen ihmisen kohdalla.

Olen auktorisoitu seksuaalineuvoja (SSS) ja opiskelin Sexpolla. Seksuaaliterapeutiksi opiskelin Väestöliiton koulutuksesssa. Olen myös työskennellyt seksuaalikasvatuksen parissa alakoululaisten kanssa opetustyötä tehden. Olen myös Suomen Seksologinen seura ry:n jäsen.

Pidän ja olen hyvin innostunut ammatinvalinnastani seksologian kentällä. Yksikään päivä ei ole taatusti samanlainen kuin joku muu ja kokoajan oppii uusia asioita. Tämä on ala, jossa ei koskaan voi olla valmis.

Upeaa on jokaisen ihmisen ainutlaatuisuus. Koen myös tärkeänä jokaisen ihmisen tasa-arvoisen kohtelun sekä sen, että jokainen ihminen tulee nähdyksi omana itsenään. On tärkeää, että on joku jolle voi puhua ja joka oikeasti kuuntelee.